Vastgoed

Mocht je interesse hebben, vul het formulier hierboven. Je kunt ook een mailtje sturen naar broekmanstraat@gmail.com (dit is niet de straat maar een inside joke). 

De instemming/kennismaking zal plaatsvinden op 23 januari. Houd het alvast vrij. 

 1. Overzicht
 2. Huisgenoten
 3. Foto’s
 4. Plattegronden
 5. Ligging

1. Overzicht

Vanaf eind Januari kun je er al in en in overleg later (de instemming is de 23e pas).

 • Huurprijs inclusief*: € 746,-
 • Kamer van 25 m^2 (inclusief gedeelde inloopkast 8 m^2 **)
 • Twee badkamers (met 1 bad)
 • Woonkamer en keuken 54 m^2
 • Terras van 24 m^2
 • Eigen parkeerplek binnen een garage (wij hebben geen auto)

* Kale huur is € 696,- en water en elektriciteit is €50,-… Dat is erg laag doordat het een nieuwbouw is van 10 jaar oud met goede isolatie, stadswarmte, warmtewisselaar en zonnepanelen. 
** Deze deel je met een ander (die bewaart een beetje niet dagelijkse winterkleding en kampeerspullen daar)

 

2. Je huisgenoten

We zijn een groep van 3 Delftse afstudeerders die wel van een biertje, spelletje of filosofische discussie houden. We hebben twee keer per maand huisavond en eten vaak samen. Zowat elke dag werkt er wel iemand thuis, dus ondanks het grote huis is er altijd wel iemand om de hoek. De buurt is rustig met veel jonge gezinnen, een Aldi op loopafstand en Rotterdam Centraal op 10 min fietsen. 5 min lopen de andere kant op en je bevind je in het Kralingse bos of aan het strand bij de Kralingse plas.

Leon

Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn studie natuurkunde in Delft. Ik ben dol op een avondje gezellig biertjes drinken en spelletjes spelen. En om dan toch nog in vorm te blijven hardloop ik nog wel een rondje om de Kralingse plas. (Die is immers vlak bij).

Mathijs

Ondernemend, sociaal en hele slechte humor. Hobbies zijn legpuzzelen, klussen en door tweedehandswinkeltjes struinen. Jemig dat klinkt burgerlijk. Verder vind ik sporten en een actief en gezond leven belangrijk. 

Je zult me vaak zien thuiswerken of spelletjes spelen.   

Victor

Een kokkerellende technologie-nerd die fan is van gekke plekken ontdekken en nieuwe mensen
ontmoeten, en altijd aanwezig is voor een filosofische discussie. Geboren en opgegroeid in Zoetermeer en mijn master in Delft aan het afronden.

3. Foto's

Je potentiële toekomstige kamer vanuit verschillende hoeken met de gedeelde inloopkast. 

Let niet op de CARS sticker (deze hangt er voor de grap maar kan eraf)

Er zijn twee inloopkasten van 8 m^2 die we beschouwen als ‘gedeelde ruimte’ voor de niet dagelijkse spullen en kleding (winterkleren, verkleedkleren etc.) In de praktijk betekent het dat je de helft van de inloopkast die alleen via je kamer bereikbaar is gewoon als hele luxe kledingkast kunt gebruiken.

Badkamer met bad en douche. Er is nog een tweede badkamer op de bovenste verdieping waar je waarschijnlijk geen gebruik van zult maken. Deze badkamer zit op de middelste verdieping, naast je toekomstige kamer dus hier zal je samen met Mathijs tanden gaan poetsen. 

De gezamenlijke ruimte is op de onderste verdieping, wat nog wel de eerste verdieping is (we hebben een onderbuurman). Er is een keukeneiland waardoor je kunt koken en gezelschap of huisgenoten gezellig kunnen borrelen of meehelpen vanachter de bar. 

Elke keer als we beneden komen is het weer een moeilijke keuze. Op welke chille plek ga ik nu weer zitten? In het raam? In de chille stoel? Op de bank? Of aan tafel? Zitplekken te over dus.  

Het huis. Boven de garage zit onze tuin met heerlijke ochtend en middagzon. De bovenste drie verdiepingen (dus met de witte elementen) zijn van ons. Je kamer bevindt zich op de een na bovenste verdieping bij de drie ramen naast elkaar. 

De tuin is zeer ruim. Komend voorjaar willen we nog een heerlijke ligbank klussen zodat we gezellig BBQ’s kunnen houden. Desondanks beschikken we al over heerlijk tuinmeubilair – lekker burgerlijk weer. 

4. Plattegronden

De gezamenlijke ruimte aka woonkamer en keuken. 

De op de afbeelding bovenste kamer zal van jou zijn!

Hier kom je alleen om Victor of Leon lastig te vallen of als je een wasje wilt doen. Of als je een schoonmaaktaak moet doen trouwens;p

5. Ligging

In de hippe wijk Nieuw Crooswijk

 • 3 minuten lopen van het Kralingse Bos en de Kralingse plas.
 • 5 minuten fietsen van het nog hippere oude noorden.
 • 10 minuten fietsen naar het centrum (Meent/Blaak)
 • 10 minuten fietsen naar Centraal station.