Hi Dirk

Mijn verzoekje

Verdere details

Het boek

Het boek heet ‘Studeren is combineren’ en heeft als ondertitel Minder stress en meer focus in een druk studentenleven. Aan de hand van eigen ervaringen ga ik in op hoe studenten alles op een rijtje houden in de drukte van het studentenbestaan. Mentale helderheid behouden (en stress verminderen), vaker focussen en af en toe stilstaan om te kijken of je nog met de juiste dingen bezig bent.

Mijn concrete vraag is dus: zou je mijn manuscript willen doorlezen/doornemen en, als je achter mijn verhaal staat, een aanbeveling voor de achterkant van het boek willen formuleren?

Wie ben ik en waarom schrijf ik een boek:

Tijdens een bestuursjaar en in de jaren erna heb ik de negatieve gevolgen ervaren van mijn enthousiasme, de hoge lat die ik leg en de oneindige hoeveelheid mogelijkheden die op me afkwamen. Hierbij heb ik mijn toevlucht genomen in boeken over timemanagement, psychologie en focus. Omdat het mij zo heeft geholpen, besloot ik in 2020 om andere studenten(besturen) hierin training te geven. De reacties waren zo goed dat ik me afvroeg waarom alle concrete tips die ik geef niet onder alle studenten bekend zijn. Het zou het studentenwelzijn enorm verbeteren. Daarom schrijf ik er nu een boek over.

Next steps:

Mail me (training@mathijsvankouwen.nl) of app me (0681410560) en dan kom ik langs om kennis te maken en dan geef ik je het manuscript. Je hebt dan ongeveer een maand om de ~160 pagina’s te lezen en te besluiten of je achter mijn boodschap staat. Zoja, dan formuleer je een zin waarin je het aanbeveelt. Hiervoor spreken we dan nog een keer af.

Het lijkt mij heel gaaf! Mocht het niet lukken, laat het me dan ook weten 🙂

Leuk om te weten

Een jaar geleden heb ik je ook al gemaild, toentertijd had je helaas geen tijd volgens Sabine 🙂