Trainingen en Workshops

Al mijn trainingen richten zich op het individu. Hoe zorg je ervoor dat je staande blijft in een veelomvattend en uitdagend studentenbestaan. Iedereen werkt op een andere manier, daarom deel ik concepten die je vervolgens op je eigen manier kan gebruiken voor meer rust, overzicht en focus. Dit betaalt zich indirect terug in verbeterde samenwerking en communicatie. 

Een van mijn belangrijkste pijlers is laagdrempeligheid. Ik kom naar jullie locatie om reistijd te verminderen én er is geen voorbereiding nodig voor de trainingen. Daarnaast hanteer ik niet-goed-geld-terug.

De piramide van persoonlijk leiderschap

Deze pyramide heb ik op basis van eigen ervaring gemaakt. De prestaties op elk niveau zijn afhankelijk van hoe goed je presteert op de niveaus eronder. Ik was zelf vaak teveel gericht op de laag ‘efficiëntie’ terwijl ik de lagen eronder nog niet op orde had. Daar komt bovenop dat ik mijn tijd vaak efficiënt besteedde aan de verkeerde dingen. 

Tijdens de trainingen vertaal ik de theorie van de pyramide naar de praktijk. Ik geef je tips en handvaten waarmee je zelf aan de slag kunt. Ik leer je wat ik zelf voor mijn studententijd en fulltime bestuursjaar had willen weten.