Boek: Studeren is combineren

Studeren is combineren

Leer wat je in je studie niet leert: omgaan met hoge druk, slim plannen, beter focussen en keuzes maken. Krijg grip op je studentenleven met dit handboek vol concrete tips voor wo- en hbo-studenten.

Voor elke (aankomende) student(e) die veel op het bordje heeft en soms door de bomen het bos niet meer ziet en hierbij stress en concentratieproblemen ervaart. Leer helder te blijven en de juiste keuzes te maken wanneer nodig.

Onderaan deze pagina is een inkijkexemplaar beschikbaar.

Flaptekst:

Een essentieel handboek voor rust, focus en overzicht in een veelomvattend studentenbestaan.

Dit boek biedt handvatten voor de uitdagingen waarmee studenten dagelijks te maken hebben. Hoe behoud je helderheid, faciliteer je focus en stel je prioriteiten zonder schuldgevoel naar anderen? Hoe maak je een realistische planning waarin je rekening houdt met je energie? Hoe verminder je uitstelgedrag, ­schijnproductiviteit en stress? De antwoorden op deze vragen lees je hier.

Mathijs van Kouwen neemt je mee in zijn zoektocht naar grip op zijn studentenleven. Aan de hand van lessen uit de psychologie en ervaringen uit zijn eigen leven geeft hij concrete tips op het gebied van persoonlijk leiderschap. Leer wat je in je studie niet leert en word je bewust van hoe je plezier houdt in wat je doet door simpele ­aanpassingen in je werkwijze.

“Praktisch en enorm relevant voor het ­studentenwelzijn in deze tijd.”
Joram van Velzen
Voorzitter Landelijke Studenten Vakbond ‘22/’23

“Een boek voor studenten om effectief te ­studeren en tegelijkertijd te genieten.”
Gertjan Broekman
Studieadviseur TU Delft

Inkijkexemplaar:

Zoom in om het beter te kunnen lezen of: