Informatie trainingen

Fundamenten van Persoonlijk Leiderschap

Al mijn trainingen richten zich op het individu. Hoe zorg je ervoor dat je staande blijft in een veelomvattend en uitdagend studentenbestaan. Iedereen werkt op een andere manier, daarom deel ik concepten die je vervolgens op je eigen manier kan gebruiken voor meer rust, overzicht en focus. Dit betaalt zich indirect terug in verbeterde samenwerking en communicatie. 

Een van mijn belangrijkste pijlers is laagdrempeligheid. Ik kom naar jullie locatie om reistijd te verminderen én er is geen voorbereiding nodig voor de trainingen. Daarnaast hanteer ik niet-goed-geld-terug.

Bestuurstraject

2 x 2 uur      600,- incl.

Direct concreet aan de slag met alle aspecten van onderstaande piramide. 

Mijn boek ‘Studeren is combineren’ voor iedereen die dat wilt (tot 7 stuks)

(Ook mogelijk in één sessie van vier uur. Of verkort > 3u, €480,-)

Training op maat

  per uur      180,- incl.

 Voorbeelden:

  • 2u: Alles op een rijtje (Video)
  • 2u: Voldoening door focus (Video)
  • 2-4u: Introductie tot leiderschap
  • In overleg ontwikkel ik nieuwe trainingen.

De bestuursleden die dat willen krijgen mijn boek ‘Studeren is combineren’ erbij (tot 7 stuks). Trainingen kunnen ook voor groepen leden.

(Twee uur/ anderhalf uur training geschikt voor commissieleden.)

De piramide van persoonlijk leiderschap

Deze pyramide heb ik op basis van eigen ervaring gemaakt. De prestaties op elk niveau zijn afhankelijk van hoe goed je presteert op de niveaus eronder. Ik was zelf vaak teveel gericht op de laag ‘efficiëntie’ terwijl ik de lagen eronder nog niet op orde had. Daar komt bovenop dat ik mijn tijd vaak efficiënt besteedde aan de verkeerde dingen. 

Tijdens de trainingen vertaal ik de theorie van de pyramide naar de praktijk. Ik geef je tips en handvaten waarmee je zelf aan de slag kunt. Ik leer je wat ik zelf voor mijn studententijd en fulltime bestuursjaar had willen weten.